måndag 18 mars 2013

Vera är hemma....


Vera är hemma och det är en mycket trött tjej. Hon mår inte alls bra även om hon verkar vara lite piggare än tidigare. Hon äter och dricker frivilligt i alla fall och det är en stor framgång. 

Det läcker fortfarande blodblandad  vätska från buken så hon måste duschas där två gånger om dagen, fem minuter varje gång för att såret ska hållas rent. Det är inte helt lätt i mitt lilla badrum. Jag måste plocka bort allting, kattlådor och alla andra prylar varje gång och det är knappt att Vera och Robban får plats på den lilla golvytan ändå. Tur att Robban kan fixa duschandet trots sitt onda ben och minst sagt minimala utrymme.. Det verkade som om Vera tyckte att det var skönt när hon duschades i kväll….

Hon får inte heller bli smutsig då hon ska ut och göra sina toabestyr. Ja, fortsätter det att snöa så är det väl inga problem men det var bra skitigt tidigare idag…….


Vera måste ta det lugnt i minst tre veckor. Hon får inte gå promenader, inte leka o busa, inte hoppa upp i soffor eller hoppa överhuvudtaget. Robbans säng är så pass låg så hon kan lätt kliva upp i den om hon vill sova där på natten. Det är alltså sträng vila som gäller……


Får nu hoppas att antibiotikan hjälper så att hon blir helt frisk………Hon ska på återbesök den 25 mars om hon inte blir sämre innan dess……


Vera blev så glad när hon träffade lilla Casper. Han är så duktig och lyhörd och märker att hon inte mår bra…..


Jag var precis ute med Casper och herregud så mycket snö det har kommit i kväll och det snöar fortfarande…..

Vera sover inne hos Robban…

Jag hoppas att Vera är så pigg så att hon kan blogga själv i morgon.........


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar